Tiedotteet > Vuosi 2016 > Seurakunta pyytää tarjouksia mökin vuokrauksesta

Seurakunta pyytää tarjouksia mökin vuokrauksesta

Siikaisten seurakunta pyytää tarjouksia mökin vuokrauksesta (yhteensä 5 kk vuokrasta) Vuokran hintaan lisätään alv. Vuokraaja maksaa sähkön kulutuksen mukaisesti.

Mökki sijaitsee kauniilla paikalla Siikaisjärven rannalla. Mökki on 1949 valmistunut pinta-alaltaan 26 m2, jossa tupakeittiö, vesijohtoa ei ole, erillinen ulkovessa. Rannassa erillinen saunarakennus, jossa puulämmitteinen kiuas.

Tarjoukset pyydetään jättämään 15.5.2017 mennessä osoitteeseen Siikaisten seurakunta, Pappilantie 1 29810 Siikainen. Seurakunta pidättää oikeuden hylätä tai hyväksyä tarjoukset. Tiedustelut kirkkoherranvirastosta puh. 040 549 3122.